среда, 6. мај 2020.

Online informatički seminar za učenike

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da Računarski fakultet u Beogradu i ove godine organizuje besplatan informatički seminar za srednjoškolce iz cele zemlje pod nazivom RAF IT Days

Zbog izmenjenih okolnosti u zemlji seminar se ove godine održava onlajn, te će svi zainteresovani srednjoškolci moći da prate predavanja i radionice uživo na YouTube kanalu Računarskog fakulteta. Datumi održavanja seminara su 9, 10, 16. i 17. maj 2020. godine.

Polazeći od pretpostavke da je u vremenu brzih društvenih promena veoma važno razvijati svest o značaju koncepta održivog razvoja na svim nivoima obrazovanja kao ključnog činioca modernog, evropskog društva, verujemo da ulaganje u mlade predstavlja ulaganje u budućnost zemlje. Smatramo da obrazovanje zbog svog značaja zaslužuje stratešku podršku društva i poseban tretman.
Sa tim u vezi, pozivamo Vas da pružite punu podršku organizovanju IT seminara „RAF IT Days 2020“ i tako što ćete, ukoliko ste u mogućnosti, ove informacije preneti zainteresovanim licima.
Više informacija možete naći u prilogu . PRILOG 
U ime svih organizatora i partnera srdačno Vas pozdravljamo.

--
Srdačan pozdrav,

Нема коментара:

Постави коментар